Timepris på 375,- ex. moms

✓ Fleksibel tømrer

✓ Kundens behov i fokus​

Gulvvarme giver bedre varmeøkonomi og indeklima

Hos Snedker & Tømrermester Knud Doodle i Mørke nær Randers, Århus og Djursland har vi specialiseret os i at installere gulvvarme for både private og erhverv. Gulvvarme har flere fordele såsom en mere behagelig varme, et bedre indeklima og en bedre varmeøkonomi.

Populært med gulvvarme i hele eller dele af boligen

​Der er en langt lavere fremdrift på vand til gulvvarme, fordi vandet er tempereret. Og temperaturen behøver blot at være 35 grader frem for den typiske på omkring 65 grader. Derfor er det en effektiv måde at optimere sit energiforbrug på. Der er i det hele taget mange penge at spare ved at få varme i gulvet frem for i radiatorerne.

Nybyggede og totalrenoverede huse får ofte installeret gulvvarme i hele boligen, men det er især populært at få installeret på badeværelset, så man undgår det kolde gulv. 

En mellemløsning kan være at få det installeret på badeværelset i forbindelse med en renovering og at få det installeret i dagligstuen.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Vi lægger altid vægt på at give god kundepleje og en god rådgivning hele vejen fra den første besigtigelse til det afsluttede arbejde. Samtidig lægger vi vægt på at opretholde det gode samarbejde og at have en konkurrencedygtig pris.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om gulvvarme, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 25 78 46 44, eller du kan skrive til os på snedkermoebler@knoodle-inc.dk.

Få et tilbud på gulvvarme​

Vi er specialister i gulvvarme og kommer gerne med et tilbud til dig. Beskriv kort hvad der skal laves.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Knud Doodle ApS​

CVR: 27231365