Møbelsnedker til nydesign og restaurering af møbler

Hos ​Snedker & Tømrermester Knud Doodle​ i Mørke udfører jeg alle former for snedkerarbejde for private og erhverv. Jeg kan som snedker reparere eller foretage restaurering af møbler og inventar, men jeg kan også designe og bygge alt fra nye træmøbler til walk in-skabe.

Jeg har hjulpet mange glade kunder, særligt fra Aarhus, Randers og hele Djursland – skal jeg også hjælpe dig?

Restaurering af møbler og specialdesignede møbler

Der er en skærende kontrast mellem de traditionelle møbler og de masseproducerede møbler, jeg ser meget til i dag. Der ligger et håndværk bag de traditionelle møbler, som gør dem unikke. Derfor er det netop så attraktivt at få en møbelsnedker ind over, når man skal have nye møbler, restaurering af gamle møbler el.lign.

Jeg snedkermester Knud Doodle har været passioneret for design, restaurering og reparation af møbler, siden min læretid som både snedker og tømrer, og jeg er inde over processen, når der  bl.a. produceres specialbyggede borde. Hos mig finder du altid den højeste kvalitet. Mine specialbyggede borde har kun 7-9 stykker træ pr bordplade, og hvert eneste stykke er nøje udvalgt til sin placering. ​

Møbelsnedker med masser af erfaring

Jeg udfører restaurering af møbler, og jeg foretager møbelreparationer på alt fra oldsager og antikviteter til moderne møbler. Jeg kan også restaurere møbler med alle typer skader, ligesom jeg kan få dine nedslidte møbler til at se ud som nye igen.

Så hvis du har et møbel, du gerne vil have repareret, eller hvis du vil have lavet et nyt møbel fra bunden, står jeg til din rådighed. 

Jeg lægger altid vægt på at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser, når jeg arbejder som møbelsnedker.

Jeg har ikke nogen konkret pris på fx restaurering af møbler, da det afhænger af opgavens omfang, men du er altid velkommen til at kontakte mig for et godt tilbud. ​

Kontakt mig og hør mere om møbler og reparation

​Kontakt mig gerne for at høre mere om design, reparation og restaurering af møbler af en erfaren møbelsnedker.

Du kan skrive til mig på snedkermoebler@knoodle-inc.dk, eller du kan ringe på tlf. 25 78 46 44. Derefter kan vi drøfte forskellige løsningsforslag om bl.a. møbelrestaurering eller andet snedkerarbejde. ​

Jeg hjælper også gerne med installation af gulvvarme eller med at bygge et shelter, hvis du drømmer om det.

Få et tilbud på din tømreropgave af Djurslands kreative tømrer

Du er velkommen til at kontakte mig din nye tømrer i Mørke for rådgivning eller et tilbud på en tømreropgave. Jeg tilbyder gode priser og udfører altid arbejdet i højeste kvalitet - så du kan være fuldt ud tilfreds. Jeg ser frem til at høre fa dig. Ring til mig på telefon 25 78 46 44 eller skriv til e-mail snedkermoebler@knoodle-inc.dk.

​Kontakt os

Knud Doodle ApS​

CVR-nummer: 27231365

​Stensvej 10, 8544 Mørke

​Telefon: +45 2578 4644

Snedkermoebler@knoodle-inc.dk

Se vores cookiepolitik

​Om os

Knud Doodle er et lille snedker- og tømrerfirma på Djursland, som siden 2003 har serviceret private samt erhvervs- og offentlige kunder med byggeopgaver indendørs og udendørs.

Som tømrer arbejder vi primært på Djursland og i Århus-området, men evnerne som tømrer og snedker har også bragt os til London.

bestil et tilbud

Lad os tage en snak om din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt