Timepris på 375,- ex. moms

✓ Fleksibel tømrer

✓ Kundens behov i fokus​

Shelter leveres og bygges efter ønske

Hos Snedker & Tømrermester Knud Doodle i Mørke på Djursland nær Randers og Aarhus kan vi bygge enhver form for shelter, træbarak og træhus for blandt andet private, erhverv og kommuner.

En shelter er en lav træbarak, der typisk er åben på den ene langside, og hvor der er et stort tagudhæng til at beskytte imod regnvejr. Gulvet er normalt hævet omkring en halv meter over jorden.

Naturelskere, spejdere og veteraner kan bruge en shelter

​Mange primitive lejrpladser har en shelter eller måske flere, og de er populære blandt naturelskere, spejdere og krigsveteraner, men de er også velegnede til haven, sommerhuset eller campingpladsen. 

De er i det hele taget velegnede for alle, som elsker naturen, og de kan bruges til overnatning, eller de kan bruges som samlingssted.

Vi kan lave en åben shelter eller en lukket, og vi kan gøre plads til et bål. Det kan også være en træbarak eller et træhus. Vi laver den naturligvis selv, og vi samler den ude på stedet.

Kontakt os og hør mere om træbarakker og shelters

​Vi lægger vægt på at give god rådgivning og god kundepleje, således vi kan opretholde et godt samarbejde. Samtidig lægger vi vægt på at levere kvalitet og at have nogle konkurrencedygtige priser.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om træbarakker, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en shelter eller lignende til haven, campingpladsen eller lejrpladsen. Du kan ringe til os på telefon 25 78 46 44 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til snedkermoebler@knoodle-inc.dk.

Få et tilbud på shelters​

​Du er velkommen til at kontakte os og få en pris på at få lavet shelters. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående felter. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Knud Doodle ApS​

CVR: 27231365