Timepris på 400,- ex. moms

✓ Fleksibel tømrer

✓ Kundens behov i fokus​

Shelter leveres og bygges efter ønske

Som Snedker & Tømrermester Knud Doodle i Mørke på Djursland nær Randers og Aarhus, kan jeg som tømrer bygge enhver form for shelter, træbarak og træhus for blandt andet private, erhverv og kommuner.

En shelter er en lav træbarak, der typisk er åben på den ene langside, og hvor der er et stort tagudhæng til at beskytte imod regnvejr. Gulvet er normalt hævet omkring en halv meter over jorden.

Naturelskere, spejdere og veteraner kan bruge en shelter

​Mange primitive lejrpladser har en shelter eller måske flere, og de er populære blandt naturelskere, spejdere og krigsveteraner. De er også velegnede til haven, sommerhuset eller campingpladsen. 

De er i det hele taget velegnede for alle, som elsker naturen, og de kan bruges til overnatning, eller de kan bruges som samlingssted.


​Jeg kan lave en åben eller en lukket shelter, og jeg kan også gøre plads til et bål. Det kan også være en træbarak eller et træhus. Jeg laver den naturligvis selv, og samler den også ude på stedet.

Kontakt mig og hør mere om træbarakker og shelters

​Jeg lægger vægt på at give god rådgivning og god kundepleje, således vi kan opretholde et godt samarbejde. Samtidig lægger jeg vægt på at levere kvalitet og at have nogle konkurrencedygtige priser.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om træbarakker. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på en shelter eller lignende til haven, campingpladsen eller lejrpladsen. Du kan ringe til mig på telefon 25 78 46 44 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til snedkermoebler@knoodle-inc.dk.

Få et tilbud på shelters​

​Du er velkommen til at kontakte mig og få en pris på at få lavet shelters. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående felter. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Knud Doodle ApS​

CVR: 27231365