Timepris på 375,- ex. moms

✓ Fleksibel tømrer

✓ Kundens behov i fokus​

Snedker til restaurering af møbler og nydesign

Hos Snedker & Tømrermester Knud Doodle, der ligger nær Århus, Randers og Djursland, udfører vi alle former for snedkerarbejde for private og erhverv. Du kan få en snedker til at reparere eller foretage restaurering af møbler og inventar, men vi kan også designe og bygge alt fra nye træmøbler til walk in-skabe.

Restaurering af møbler og specialdesignede møbler

​Snedkermester Knud Doodle har haft en passion for design, reparation og restaurering af møbler, siden sin læretid som snedker og tømrer.

Traditionelle møbler blev bygget af dygtige håndværkere, som tilpassede hver eneste del, hvilket står i skærende kontrast til i dag, hvor mennesket blot fylder i maskinerne i den ene ende, hvorpå der kommer samlesæt i fladpakker ud i den anden ende. 

Vores specialbyggede borde har derimod kun 7-9 stykker træ i en bordplade, og hvert eneste stykke træ, er nøje udvalgt, til hver sin placering.

Møbelsnedker med bred erfaring

Derudover udfører vi restaurering møbler. Hver vinter foretager vi cirka 25 møbelreparationer, mest for privatkunder i Aarhus og omegn. Disse møbler, kan være alt fra oldsager og antikviteter til moderne møbler, som har alle typer af skader, eller som blot er nedslidte.

Dit problem er kort sagt vores arbejde. Vi lægger altid vægt på at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser, når vi arbejder som snedker, med blandt andet, restaurering af møbler.

Kontakt snedkeren og hør mere om møbler og reparation

​Kontakt os gerne for at høre mere om design, reparation og restaurering af møbler af en erfaren snedker. 

Du kan skrive til os på snedkermoebler@knoodle-inc.dk, eller du kan ringe til os telefon 25 78 46 44. Derpå kan vi drøfte forskellige løsningsforslag om blandt andet møbelrestaurering eller andet snedkerarbejde.​

Indhent tilbud på en 

snedkeropgave

​Beskriv kort hvad opgaven drejer sig om, og vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Knud Doodle ApS​

CVR: 27231365